Wijnkoelerservet.nl

Wijnkoelerservet.nl

3 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Wijnkoelerservet

De hoogste kwaliteit wijnkoelerservetten met unieke klikring voor uw wijn-, rosé- en champagneflessen

foto1

wijnkoeler3Een witte wijn, rosé of champagne smaakt het beste wanneer deze koud geserveerd wordt. Horecabedrijven, maar ook mensen thuis, maken om die reden gebruik van wijnkoelers, die ideaal zijn om de fles op de juiste temperatuur te krijgen én houden.

Wanneer vervolgens echter gebruik gemaakt wordt van een standaard servet om de wijn of champagne te serveren, loopt u al snel tegen verschillende problemen aan: lekkende flessen, knopen die loslaten, servetten die op de grond vallen, geen stabiele manier om de fles vast te houden en ga zo maar door. Om deze redenen is WijnkoelerServet.nl in het leven geroepen. Deze onmisbare servetten kunnen door middel van de unieke klikring in de servet stevig om de fles wijn of champagne geslagen worden, zonder dat deze los zal laten.

De gepatenteerde wijnkoelerservetten die wij aanbieden zijn gemaakt van het hoogste kwaliteit 100% Egyptisch katoen. Het gemerceriseerd katoen geeft de servet de nodige glans om een zeer luxe uitstraling te realiseren.

De servetten, die zijn geweven met een dichtheid van 220 gram per vierkante meter, zijn enorm sterk. Tevens zijn ze in alle denkbare kleuren te bestellen. Dat geldt overigens niet alleen voor de servetten zelf, ook de ringen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd, afhankelijk van uw eigen wensen. Naast een blanco of geborduurd servet is ook zeefdruk van uw logo mogelijk. Dit raden wij echter niet aan, omdat het mogelijk is dat het gezeefdrukte logo na enkele wasbeurten loslaat van de servet. Een geborduurd logo is niet alleen mooier, maar kent ook een langere levensduur.

Bezoek de website van www.wijnkoelerservet.nl

Contactpersoon: E. Klatten. E-mail: info@wijnkoelerservet.nl

  • Lid sinds: 4 december 2018

4 december 2018

Wat een vriendelijk bedrijf! Werd gelijk geholpen met al mijn vragen. Snelle service en houden zich aan hun woord. Toen de servetten eenmaal binnen waren, was ik verbaasd over de kwaliteit. Ik zal zeker al mijn mede-horeca collega’s Wijnkoelerservet aanraden.

22 oktober 2018

Wat een fijn bedrijf! Alles netjes op tijd, prima communicatie en goede service! Kan niks anders zeggen dan 5 sterren!

3 oktober 2018

Heel leuk bedrijf met een goede uitvinding! Het is zeker een verbetering als wij wijn schenken in ons restaurant.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 EtenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar